Cykelholdet

MALLORCA 2020
Mallorca i uge 38 - 2020

Social Cycling Network arrangerer tur til Mallorca i uge 38, nærmere bestemt til Alcudia på den nordlige ende af øen.

Rejsetidspunkt 


Udrejse: lørdag d. 12. september 2020, Afrejse CPH 16.00, ankomst PMI 19.05 Hjemrejse: lørdag d. 19. september 2010. Afrejse PMI 11.45, ankomst CPH 15.00

Vi rejser med Bravo Tours, og flyver med charterfly.

Destinationen

Alcudia har den fordel, at man kan cykle flade ruter ude på midten af øen, hvor der er mange fine små byer, som bestemt er værd at se. Det mere kuperede terræn ligger på den vestlige side, her er der også mange fine og smukke steder at se, f.eks. klosteret i Lluc, fyrtårnet ude på spidsen af Formentor, og Mallorcas højeste punkt Puig Major. Vi kommer til at se lidt af det hele, nogle dage vil det gå op og ned, andre dage vil vi køre fladt og der vil være både korte ture og længere ture. Dét der ligger fast er, at vi bruger dagen til at cykle.

Dagligdagen på turen: 


Der bliver serveret morgenmad mellem 8-10.30, og vi kører fra hotellet mellem 9-10 de fleste dage. Der kan dog være dage vi skal afsted tidligere og andre dage senere, det afhænger af hvad vi skal på dagen. Turene vil være af forskellig længde og sværhedsgrad. Nogle dage kører vi fælles, og andre dage vil vi køre i opdelte grupper.

 

Frokost ude på turene vil være for egen regning, regn med ca. 10 Euro pr måltid.

Vi cykler 6 dage (sø, ma, ti, on, to og fr).

Når vi kommer hjem fra dagens tur, vil der være hygge omkring pool, og man har måske lyst til en dukkert i havet, hvile sig, eller man har lidt tid til sig selv. Her er der mulighed for at få en snack i baren, eller en tår at drikke. Alt sammen inkluderet i prisen.

Der vil formentlig blive arrangeret noget, der kan ryste os lidt sammen, og hvor vi enten bliver klogere, eller måske er det noget vi kan grine af sammen. Dette bliver der arbejdet på. Der vil enten før eller efter aftensmaden, blive lavet en lille samling, hvor næste dags program vil blive gennemgået, og vi får afklaret eventuelle spørgsmål eller problemer. Aftensmad serveres mellem 18-21 og vi spiser sammen i gruppe. Det er buffet, og alle skulle gerne kunne finde nogen man kan lide. Drikkevarer er inkluderet i prisen. Efter maden er der mulighed for lidt hygge, og ellers bestemmer man selv over sin tid. All-inclusive drikkevarer slutter kl. 23.00

Hotellet:

Vi skal bo på hotel Eden Lago 

Hotellet har cykelkælder og lille værksted i kælderen.

Dejlig pool-område

Ganske tæt på lækker sandstrand

Forplejningen på vores tur er ALL-INCLUSIVE. Det vil sige alle måltider og snacks i baren, samt alle lokale drikkevarer, drinks, øl, sodavand, vin og kaffe, er inkluderet i prisen.

 

Cykler

Vi anbefaler at du lejer din cykel på Mallorca. Det er meget lettere end selv at skulle sørge for transport … og desuden er du sikker på at få en ”bytter”, hvis der skulle opstå defekter undervejs på turen. Men meget mere herom senere.

Praktik 

Du følger forklaringen på tilmelding i bunden af dette skriv. Det er obligatorisk at du sørger for at have en rejseforsikring, denne dækker hjemtransport og andet, hvis der skulle ske noget på turen. Vores rejsearrangør Bravo tour eller SCN har ingen forsikring der dækker noget omkring dig som person.

Herudover anbefaler vi at du tegner en afbestillingsforsikring, ligesom indbo og ulykkesforsikring er en god ide at have; men det er dit eget valg.

Sådan kan du komme med :

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig - kan vi ikke garantere at der er plads. Du skal kontakte Michael Madsen eller Peter Stegler, som kan fortælle dig hvilke muligheder du har - eventuelle bestillinger foregår direkte hos Bravo Tours.